Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θέμα στον διεθνή Τύπο η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού [pics+video]


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 10:21 | Στην Κατηγορία:

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι θλιβερές εικόνες από την εκταταμένη ρύπανση που προκάλεσε η διαρροή του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Το BBC και ο Independent δημοσίευσαν φωτογραφίες που καταγράφουν την θαλάσσια ρύπανση, μεταφέροντας και τις ανησυχίες των κατοίκων που ζουν στις παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ τονίζουν πως οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στις περιοχές που η οικολογική καταστροφή έχει κάνει την εμφάνισή της έχουν πληγεί, όπως και οι ψαράδες που δεν μπορούν να αλιεύσουν σε αυτά τα νερά.

Τέσσερις μήνες θα διαρκέσει η διαδικασία απορρύπανσης, όπως αναφέρει το BBC.

Το Associated Press και το Reuters δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις παραλίες που «μαύρισαν» από την πετρελαιοκηλίδα και κάνουν λόγο για "μεγάλη οικολογική καταστροφή".


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κουρουμπλής για πετρελαιοκηλίδα: «Παραδώσαμε τις παραλίες πιο καθαρές από ότι ήτανε»

«Είναι το πρώτο πλοίο που ανελκύεται μετά από 19 χρόνια χωρίς το δημόσιο να επιβαρυνθεί με ένα ευρώ παρά το γεγονός ότι υπήρχε ο σχετικός νόμος»