το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύμβουλος Ερντογάν: Οι Αμερικανοί βάζουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία! - Σαν μία μύγα που που τα βάζει με γίγαντα!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 15:21 | Στην Κατηγορία:

Τι είπε σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι TRT ο περιβόητος Γιγκίτ Μπουλούτ

Παρά τη γραμμή αποκλιμάκωσης που ακολουθεί η κυβέρνηση της Τουρκίας, βάσει των δηλώσεων του Πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, άνθρωποι από το περιβάλλον Ερντογάν φαίνεται πως τραβούν τη δική τους γραμμή.

Κι αυτό διότι, ο περιβόητος πλέον σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, ρίχνει λάδι στη φωτιά υποστηρίζοντας ότι "οι Αμερικανοί βάζουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία", ενώ απειλεί την Αθήνα λέγοντας: "Κάντε, το και οι συνέπειες θα είναι τρομερές".

Ο γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας, Μπουλούτ, μιλώντας στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας, TRT, είπε συγκεκριμένα: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία την ώρα που ο στρατός της χώρας απασχολείται στις επιχειρήσεις στην Συρία. Αλλά, η απάντηση της Τουρκίας θα είναι πιο σκληρή".

Μάλιστα, προχώρησε παραπέρα παρομοιάζοντας την Ελλάδα με μύγα που τα βάζει με έναν γίγαντα (σ.σ Τουρκία) και προειδοποίησε ότι οι συνέπειες που θα υποστεί θα είναι τρομερές.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σφραγίζει την συμμαχία με τους ακραίους εθνικιστές ο Ερντογάν

Κοινή κάθοδο στις κάλπες με το Εθνικιστικό κόμμα MHP του Ντεβλέτ Μπαχτσελί δρομολογεί στην Τουρκία ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει των κρίσιμων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών του ερχόμενου έτους

Ο Ερντογάν θέλει να ποινικοποιηθεί ξανά η μοιχεία

Η Τουρκία "έκανε λάθος" όσον αφορά την εκπλήρωση των προϋποθέσεων που έθετε η ΕΕ, σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο