Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Πρετόρια


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιούλιος, 2018 - 19:56 | Στην Κατηγορία:

Δείτε

Ένα συγκκλονιστικό βίντεο που απεικονίζει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας επιβάτης να απαθανατίζει τη φωτιά στον κινητήρα του υπερήλικου αεροσκάφους και την πτώση του.

«Αυτό είναι κακό και γίνεται πολύ χειρότερο», λέει ο άνδρας στο βίντεο. «Γιατί κουνιέται έτσι;», ακούγεται μια γυναικεία φωνή να ρωτάει και ο άνδρας απαντά: «Πρέπει να σβήσουν τον κινητήρα για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον διάδρομο στο αεροδρόμιο».

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση ο άνδρας λέει: «Αυτό είναι κακό».

Στη συνέχεια στο βίντεο πέφτει μαύρο, ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά των επιβατών.

«Όλοι έξω, όλοι έξω, όλοι έξω», ακούγεται κάποιος άλλος να φωνάζει πριν τελειώσει το βίντεο.

Το αεροσκάφος ήταν ένα Convair 340, κατασκευής 1954,  και ετοιμαζόταν να γίνει έκθεμα σε μουσείο της Ολλανδίας. Σε αυτό επέβαιναν 19 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο μηχανικός της πτήσης και ένας εργάτης της φάρμας, στην οποία κατέπεσε το αεροσκάφος.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα