Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Στέλνουν στρατό στα σύνορα με τη Β.Κορέα η Ρωσία και η Κίνα


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 - 12:37 | Στην Κατηγορία:

Ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις στέλνει και η Ρωσία στα σύνορά της με τη Βόρεια Κορέα, στη ρωσική Άπω Ανατολή.

Λεπτομερέστερα, η απόφαση αυτή του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν υπαγορεύτηκε από το φόβο ότι οι ΗΠΑ του κ. Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να χτυπήσουν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα του κ. Κιμ Γιονγκ Ουν.και επομένως θα υπάρξει μαζικό κύμα προσφύγων από τη χώρα αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη πράξη και για τον ίδιο λόγο είχε κάνει και η Κίνα λίγες μέρες πριν, στέλνοντας 150.000 στρατιώτες στα νότια σύνορά της.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στους πολίτες τους τα ταξίδια προς τη Β.Κορέα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να απαγορεύσουν στους πολίτες τους να ταξιδεύουν στη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με δύο γραφεία που διοργανώνουν ταξίδια στον συγκεκριμένο προορισμό.

 

 

Αεροπορική άσκηση των ΗΠΑ στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας

Μαζί με τα βομβαρδιστικά στην άσκηση συμμετείχαν δύο μαχητικά αεροσκάφη, ένα αμερικανικό και ένα νοτιοκορεάτικο, και χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά.

Η Β.Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς την Ιαπωνία, ανήμερα της εθνικής εορτής των ΗΠΑ

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν βαλλιστικό πύραυλο, ο οποίος κατέληξε στη θάλασσα, στα ανοικτά των ανατολικών της ακτών, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας.