Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παρέλαση από τυφώνες στον Ατλαντικό! Θα πλήξουν κατοικημένες περιοχές (Βίντεο)


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος, 2018 - 19:23 | Στην Κατηγορία:

Ο "Florence" ο "Isaac" και η "Helene"

Μετά από μια ήρεμη περίοδο τον Αύγουστο χωρίς την εκδήλωση τυφώνων λόγω των ψυχρών επιφανειακών υδάτων του Ατλαντικού Ωκεανού, την Τρίτη 11/09 αναπτύχθηκαν δύο τυφώνες και μία τροπική καταιγίδα. 

Σύμφωνα με το meteo.gr, ο τυφώνας Κατηγορίας 4 "Florence" κατευθύνεται προς τις ακτές των ΗΠΑ, τις οποίες θα πλήξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Η τροπική καταιγίδα "Isaac" κινείται γρήγορα προς την Καραϊβική και αναμένεται να αναβαθμιστεί σε τυφώνα μέχρι το πρωί της Τετάρτης 12/09. 

Ο τυφώνας Κατηγορίας 2 "Helene" βρίσκεται δυτικά των Κανάριων Νήσων και αναμένεται να κινηθεί βόρεια χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την πορεία που προβλέπεται να έχει ο τυφώνας "Florence" τις επόμενες μέρες, μέχρι την Κυριακή 16/09. Ο ισχυρός τυφώνας θα πλήξει τις ακτές των Αν. ΗΠΑ με θυελλώδεις ανέμους που θα ξεπερνούν τα 180 km/h, ραγδαίες βροχοπτώσεις και σημαντική άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Ήδη οι Αρχές έχουν αρχίσει την εκκένωση των παράκτιων περιοχών της Βόρειας Καρολίνας.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι 7 λόγοι που το φετινό καλοκαίρι ήταν αξιοσημείωτο

Άνεμοι, θερμοκρασία, κεραυνοί κλπ...

Νικόλαος Βλάχος: Ένας κωφός μετεωρολόγος με πάθος για τα φυσικά φαινόμενα

Έφτιαξε τον δικό του μετεωρολογικό σταθμό στο αλώνι του παππού του

Έτσι εξαπλώθηκε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι - Τι λένε οι μετεωρολόγοι (Γραφήματα)

Η ανάλυση κατέδειξε την αναγκαιότητα ύπαρξης, σε επιχειρησιακό επίπεδο, μετεωρολογικών μοντέλων υψηλής ανάλυσης

Έξαρση καταιγίδων τη φετινή χρονιά! Τι τις προκαλεί

Τι προβλέπει ο διδάκτωρ μετεωρολόγος Μιχάλης Σιούτας