Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παραπέμπονται στο Δικαστήριο της Ε.Ε Ουγγαρία, Πολωνία και Τσεχία γιατί δεν δέχονταν πρόσφυγες


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος, 2017 - 13:11 | Στην Κατηγορία:

Με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να παραπέψει ενώπιον του Δικαστηρίου της Ε.Ε την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγγαρία και την Πολωνία επειδή δεν εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την υποδοχή προσφύγων.

Κατά την κορύφωση της μεταναστευτικής κρίσης, η ΕΕ εφοδιάσθηκε με ένα προσωρινό πρόγραμμα επείγουσας επανεγκατάστασης με ποσοστώσεις υποδοχής για κάθε κράτος μέλος. Επικρίνει αυτές τις τρεις χώρες ότι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτό όπως είχαν δεσμευθεί να πράξουν.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δικαστήριο της Ε.Ε: Νομικά δικαιώματα συζύγου και για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η υπόθεση που εξέτασε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) και γιατί είναι σημαντική η απόφασή του

Οι αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ε.Ε για περιπτώσεις απόλυσης εγκύου εργαζόμενης

 Όταν γίνονται ομαδικές απολύσεις, η απόλυση εγκύων εργαζομένων επιτρέπεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν συνδέονται με την εγκυμοσύνη και εφόσον δεν υπάρχει καμία εύλογη δυνατότητα τοποθέτησής τους σε άλλη κατάλληλη θέση.