Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο "Σέρλοκ Χολμς" σώζει ντελιβερά από επίθεση κοντά στην... Baker Street!


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 3 Ιούνιος, 2018 - 15:02 | Στην Κατηγορία:

Δεν έκανε ούτε στιγμή πίσω ο Benedict Cumberbatch!

Ο "Σέρλοκ Χολμς" σώζει ποδηλάτη ντελιβερά από επίθεση στο κέντρο του Λονδίνου και μάλιστα κοντά στη Baker Street!

Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Benedict Cumberbatch, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία, "χώθηκε" στο επεισόδιο σώζοντας τον διανομέα της Deliveroo, τον οποίο χτυπούσαν τέσσερις άγνωστοι, το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα ταξί με τη γυναίκα του, Sophie Hunter, όταν είδαν τα άτομα να χτυπούν στο κεφάλι τον ντελιβερά με ένα μπουκάλι. Τότε ήταν που, χωρίς δεύτερη σκέψη, ανέλαβε δράση ο τηλεοπτικός "Σέρλοκ"!

Όπως αναφέρει ο οδηγός του ταξί, Manuel Dias, "ο Benedict ήταν θαρραλέος, γενναίος και ανιδιοτελής. Αν δεν "έμπαινε" (σ.σ στο περιστατικό) ο ποδηλάτης θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά". "Ήταν ο Σέρλοκ Χολμς που μάχονταν ενάντια στους επιτιθέμενους, σε απόσταση αναπνοής από τη Baker Street", λέει ο οδηγός με μια δόση χιούμορ.

"Στάθηκε εκεί στον δρόμο και τους έδωσε ένα μάθημα, φωνάζοντας: Αφήστε τον. Κράταγα έναν τύπο και ο Benedict έναν άλλο. Φαινόταν να ξέρει ακριβώς τι έκανε. Ήταν πολύ γενναίος. Έκανε τα περισσότερα, για να είμαι ειλικρινής", συνεχίζει ο οδηγός του ταξί.

"Έπρεπε να το κάνω, ξέρετε", φέρεται να είπε ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Εκπρόσωπος Deliveroo ευχαρίστησε το Cumberbatch για τις "ηρωικές του ενέργειες"!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κυκλοφόρησε το παλιότερο ελληνικό αστυνομικό μυθιστόρημα

Η παρούσα έκδοση μπορεί να θεωρηθεί «ιστορική».