Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Νομίσαμε ότι η Σαντορίνη ήταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου"!


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 4 Αύγουστος, 2017 - 15:26 | Στην Κατηγορία:

Η περιπέτεια ενός ζευγαριού Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα

Πολλές είναι οι αστείες ιστορίες, τα ευτράπελα και τα... λάθη που γίνονται κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Από το κλείσιμο των εισιτηρίων μέχρι και τον τόπο προορισμού. Αυτό το κατάλαβε καλά με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο ένα ζευγάρι Γερμανών που αποφάσισε να πάει διακοπές στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild που αναμεταδίδει η Deutsche Welle, το ζευγάρι επιβιβάστηκε με λάθος εισιτήρια σε λάθος αεροσκάφος, που προσγειώθηκε 500 χιλιόμετρα νοτιότερα σε λάθος νησί, τη Σαντορίνη. 

Μιλώντας στη Bild ο σύζυγος αναφέρει ότι στη Σκιάθο έρχεται κόσμος από όλον τον κόσμο για να φωτογραφίσει τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροπλάνων επειδή γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος από την παραλία. 

"Κάναμε την κράτηση στις 21 Ιουλίου και όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο, βρεθήκαμε στη Σαντορίνη, βάλαμε τα κλάματα από απογοήτευση, νομίσαμε ότι Σαντορίνη ονομάζονταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου".

Και το σχόλιο της Bild: Η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος όμως είναι καλύτερος. 

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αλεξανδρούπολη: Εκεί όπου πλούσιοι Τούρκοι έρχονται για μεζέδες, αλκοόλ και ψώνια

«Ζούμε κυρίως από τους Τούρκους τουρίστες», αναφέρει ένας εστιάτορας, συμπληρώνοντας ότι αυτή η νέα τουριστική κίνηση είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

Τουρίστες και λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα κοντινά νησιά