Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Λαγκάρντ:Το ΔΝΤ θα συμμετάσχει «με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» στο πρόγραμμα


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιούνιος, 2018 - 07:54 | Στην Κατηγορία:

ΔΝΤ

Το ΔΝΤ θα παραμείνει στην Ελλάδα και η λύση στη διένεξη μεταξύ του Ταμείου και του Βερολίνου θα βρεθεί μέχρι το Eurogroup στις 21 Ιουνίου. Αυτό προκύπτει από συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ μαζί με τους επικεφαλής άλλων παγκόσμιων οργανισμών που κλήθηκαν στο Βερολίνο από την καγκελάριο Μέρκελ για μια ετήσια συνάντηση.
Ερωτηθείσα σχετικά με την Ελλάδα, η κ. Λαγκάρντ είπε χαρακτηριστικά ότι «Το ΔΝΤ μπορεί να συμμετέχει με τις πιο διαφορετικές μορφές και με τα πιο διαφορετικά εργαλεία, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία, θα εξετάσουμε όλες τις οπτικές, αλλά σε κάθε περίπτωση θα συμμετάσχουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην Ελλάδα»,  παραπέμποντας για τη λύση στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ανταπόκριση: Γιώργος Παππάς


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα