Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κρακ κοκαΐνης είχε καταναλώσει ο σκύλος που σκότωσε το αφεντικό του στο Λονδίνο


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 18:06 | Στην Κατηγορία:

Τον περασμένο Μάρτιο

Ποσότητα κρακ κοκαΐνης κατανάλωσε το Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ που σκότωσε τον ιδιοκτήτη του, στο Βόρειο Λονδίνο, τον περασμένο Μάρτιο, συγκλονίζοντας τη Βρετανία. 

Ιδιοκτήτης του σκύλου ήταν ο 41χρονος Mario Perivoitos, ο οποίος πέθανε στο σπίτι του στο Wood Green, του βόρειου Λονδίνου ενώ κινηματογραφούσε ένα ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά για λογαριασμό του BBC. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο λαιμό του, αφού το δάγκωμα του Major, προκάλεσε εκτεταμένη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τον βρετανικά ΜΜΕ, η ανακοίνωση έγινε στις αρχές ενώπιον του δικαστηρίου που εξετάζει την υπόθεση, καθώς παρουσιάστηκαν επισήμως τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο Nicholas Carmichael, στα ούρα του σκύλου ανιχνευτήκαν υψηλά επίπεδα κοκαΐνης και μορφίνης.

"Είναι πολύ πιθανό ότι αυτός ο σκύλος είχε καταναλώσει ναρκωτικά, πιθανώς τα έφαγε. Είναι σχεδόν αδύνατο να πούμε εάν αυτό προκάλεσε την επίθεση του σκύλου, αλλά τον κάνει να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα".

"Γίνονται πολύ ενθουσιασμένα και αναστατωμένα. Είναι πιο πιθανό ότι η επίθεση αυτή συνέβη επειδή ο σκύλος αυτός είχε πάρει κοκαΐνη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο Perivoitos φαίνεται να έπαθε επιληπτική κρίση την ώρα που κινηματογραφούσε, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών. 

Ο ιατροδικαστής, Andrew Walker, υποστήριξε ότι ο σκύλος πιθανόν είχε φάει κάποιο χαπάκι κοκαϊνης και επιτέθηκε στο αφεντικό του επειδή εξέλαβε το επιληπτικό συμβάν σαν προκλητική συμπεριφορά.

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, στο σπίτι του 41χρονου βρίσκονταν και τεχνικοί του BBC για το ντοκυματέρ. Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ προσπάθησαν να τραβήξουν τον σκύλο από το λαιμό του Perivoitos.

Ο άτυχος άντρας είχε αναλάβει τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Drugs Map Britain».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σωφρονιστικός υπάλληλος που απολύθηκε για κατοχή ηρωίνης ζητάει από το ΣτΕ να ακυρωθεί η απόλυσή του

Σύμφωνα με την πειθαρχική απόφαση, ο σωφρονιστικός υπάλληλος την ηρωίνη την κατείχε με «προφανή σκοπό να την εισάγει στο σωφρονιστικό κατάστημα», ενώ κατά τους ισχυρισμούς του, ήταν προς ιδίαν χρήση, και δήλωσε τοξικομανής από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του