Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Το Instagram «κατέβασε» φωτογραφία αγοριού που πάσχει από σπάνιο σύνδρομο, επειδή «παραβιάζει τους κανόνες»


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 10:06 | Στην Κατηγορία:

O Harry Beswick, ένα αγοράκι 12 ετών πάσχει από το σύνδρομο Goldenhar και του λείπει το μάτι, το ρουθούνι και το αυτί από την μία του πλευρά

Η μητέρα του, Charlie Beswick, ανήρτησε μία φωτογραφία του χωρίς το προσθετικό του μάτι την Δευτέρα αλλά η διαχείριση του μέσου την κατέβασε με την δικαιολογία πως παραβιάζει τους κανόνες.

Το Instagram της έστειλε email λέγοντας πως η φωτογραφία «κατέβηκε κατά λάθος».

Η μητέρα του, που εδώ και έξι μήνες έχει ξεκινήσει να μοιράζεται με τον κόσμο τη ζωή της με τον Harry και τις δυσκολίες που αυτός αντιμετωπίζει με το πρόβλημα υγείας του λέει πως «Καταλαβαίνω το γεγονός πως είναι διαφορετικός και πως οι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να τον κοιτάξουν αλλά αυτό δεν είναι απόφαση του Instagram» τονίζει η ίδια κατηγορώντας το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για διάκριση.

«Είναι το πρόσωπο του γιου μου και είμαι πολύ περήφανη να το δείχνω» επισημαίνει η ίδια. 

Σύμφωνα με το BBC που δημοσιεύει το παραπάνω περιστατικό η φωτογραφία έχει αποκατασταθεί ωστόσο όπως δηλώνει η κ. Beswick δεν έχει λάβει κάποια απολογία του Instagram ή κάποια εξήγηση γιατί η φωτογραφία κατέβηκε.

Η ανάρτηση της μητέρας του παιδιού στο twitter έχει λάβει πάνω από 24.000 likes και 26.000 retweets με τον κόσμο να υποστηρίζει τόσο την μητέρα όσο και τον Harry για την ομορφιά του και τον αγώνα που δίνει.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα