Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η Β.Κορέα απειλεί να μετατρέψει Ιαπωνία, ΗΠΑ σε «στάχτες και σκοτάδι»


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 09:24 | Στην Κατηγορία:

Το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) απείλησε σήμερα με χρήση πυρηνικών όπλων για να “βυθίσει” την Ιαπωνία και να εξαλείψει τις ΗΠΑ σε “στάχτες και σκοτάδι,” για την υποστήριξή τους στη νέα απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας κατά της Πιονγιάνγκ

Η απόφαση αυτή, προβλέπει την ενίσχυση των διεθνών κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας, μετά την 6η ισχυρότατη πυρηνική δομική που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η Επιτροπή για την Ασία και τον Ειρηνικό που διαχειρίζεται τις εξωτερικές σχέσεις της Βόρειας Κορέας, αλλά και την άσκηση προπαγάνδας, ζήτησε την διάλυση του Συμβουλίου Ασφαλείας, το οποίο και χαρακτήρισε ως “όργανο του διαβόλου” το οποίο απαρτίζεται από “διεφθαρμένες” χώρες που ακολουθούν τις διαταγές των ΗΠΑ.

AΠΕ-ΜΠΕ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

3 πρόσφυγες δέχθηκε η Ιαπωνία - Η πιο αφιλόξενη χώρα

Η Ιαπωνία είναι μια από τις λιγότερο φιλόξενες χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου για τους αιτούντες άσυλο

Στην Ιαπωνία ο Ντόναλντ Τραμπ - «Κανείς να μην υποτιμά την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ»

Στην Ιαπωνία έφτασε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης περιοδείας που έχει πραγματοποιήσει στην Ασία αμερικανός Πρόεδρος

Ιαπωνική εταιρεία βραβεύει με 6 ημέρες άδειας τους... μη καπνιστές

Προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων