Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ και ετοιμάζουν μπλόκο στον Ε65 οι αγρότες της Καρδίτσας


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουάριος, 2018 - 21:58 | Στην Κατηγορία:

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη στον Παλαμά

Στον "χορό" των κινητοποιήσεων μπαίνουν, όπως φαίνεται, οι αγρότες της Καρδίτσας, καθώς αναμένεται να στήσουν μπλόκο στον Ε65, στις 22 Ιανουαρίου

Όπως αποφασίστηκε σήμερα το βράδυ, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), οι αγρότες ζεσταίνουν τα τρακτέρ, τα οποία  και θα κατεβάσουν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μπούτας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως στο πλαίσιο της απόφασης της πανελλαδικής επιτροπής έχει αποφασιστεί και "βγήκαν" ήδη τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ σήμερα οι αγρότες συζητάνε για την μορφή του αγώνα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα προβλήματα, συνέχισε, είναι μεγάλα και οξυμμένα, η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τα λύνει αλλά τα οξύνει ακόμα περισσότερο, καταλήγοντας, πως το εισόδημα του αγρότη συνεχώς μειώνεται, ενώ οι φόροι αυξάνονται.

Στη διάρκεια της συνέλευσης, οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων τοποθετήθηκαν για τη μορφή και την ημερομηνία που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ τόσο ο κ. Μπούτας, όσο και ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου, με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει ότι ο αγώνας είναι συνεχής και δεν σταματά με ένα μπλόκο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι αγρότες της ΕΕ θύματα της ακραίας ξηρασίας και του καύσωνα

Η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο τομέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών

Σε απόγνωση οι παραγωγοί από την χαλαζόπτωση στη Θεσσαλία

Σε απόγνωση έχει οδηγήσει τους παραγωγούς η ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε περιοχές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας