Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βούλγαροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ΟΝΝΕΔίτισα Έλλη Παπαγγελή;


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μάρτιος, 2018 - 22:53 | Στην Κατηγορία:

Αντιδράσεις για το post της Οννεδίτισσας

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή που παλαιότερα έχει αναφέρει ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο ή ότι ο ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ έκαναν "ενοπλο πραξικόπημα" ξανά χτύπησε, υπονοώντας πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι Βούλγαροι.

Με  ανάρτηση της στο instagram, υπονοόντας πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι... Βούλγαροι.

Η Έλλη Παπαγγελή, "ανέβασε" σήμερα στο instagram μια φωτογραφία από διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που είχε ως τίτλο: "Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης".

Η ΟΝΝΕΔίτισα σχολίασε: "Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο".

Η Έλλη Παπαγγελή έχει και στο παρελθόν προκαλέσει με τις απόψεις τις, όταν και -μεταξύ άλλων- είχε δηλώσει πως είχε απορρίψει τον Μαρξ από τα 15 της και ότι δεν υπήρχαν νεκροί κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Παπαγγελή: Δεν με διέγραψαν από τη ΝΔ, δεν είχα ανανεώσει τη συνδρομή μου

Συνεχίζει να παραμένει στην επικαιρότητα η Έλλη Παπαγγελή

Η (τρολ;) αφίσα της ΠΚΣ με την Έλλη Παπαγγελή

Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές για το 2016 καθώς οι κάλπες έκλεισαν στις περισσότερες σχολές στις 7μιση με 8 το απόγευμα. Από το πρωί κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα μία αφίσα που υπογράφει η Πανσπουδαστική με την Έλλη Παπαγγελή και το παραφρασμένο το γνωστό "αυτός είναι ο bill" που "έπαιξε" πολύ το προηγούμενο διάστημα.