Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας με φόντο τη φονική πλημμύρα


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοέμβριος, 2017 - 20:53 | Στην Κατηγορία:

Τι συνέβη

Τεταμένα πνεύματα που οδήγησαν σε χειροδικίες επικράτησαν σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μετά τη φονική κακοκαιρία που κόστισε τη ζωή σε 21 ανθρώπους, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων των πλημμύρρων. Ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης, Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ, με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων, τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης της Δημάρχου αντέδρασαν έντονα υποστηρίζοντας ότι η ίδια βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν προς το Σώμα.

Τα αίματα άναψαν γρίγορα, με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν στα έδρανα και να επιτίθενται στον Γιώργο Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την στάση του.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δούρου: «Είμαι έτοιμη να συμβάλλω με κάθε μέσο στο έργο της Δικαιοσύνης»

Με αφορμή την κλήση της από την Εισαγγελία για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα 

Με την ιδιότητα του υπόπτου καλεί η Εισαγγελέας Δούρου, Δήμαρχο Μάνδρας και στελέχη φορέων για τις φονικές πλημμύρες

Η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση ολοκληρώνεται μετά τις εξηγήσεις των κληθέντων ως υπόπτων και το επόμενο βήμα θα είναι να κριθεί η περαιτέρω ποινική πορεία της υπόθεσης

Στήθηκαν τα εργοτάξια για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μάνδρας - Τι λένε οι κάτοικοι

«Τιτάνιος» ο αγώνας για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στο έργο, δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου

Μάνδρα: Ξεκίνησε το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο στον χείμαρρο Αγίας Αικατερίνης

Το έργο, προϋπολογισμού 11 εκατομμυρίων ευρώ (από ίδιους πόρους της Περιφέρειας), περιλαμβάνει εργασίες διευθέτησης στους χείμαρρους Σούρες σε συνολικό μήκος 1.780 μέτρων και της Αγίας Αικατερίνης, σε συνολικό μήκος 1.400 μέτρων