Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας με φόντο τη φονική πλημμύρα


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοέμβριος, 2017 - 20:53 | Στην Κατηγορία:

Τι συνέβη

Τεταμένα πνεύματα που οδήγησαν σε χειροδικίες επικράτησαν σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μετά τη φονική κακοκαιρία που κόστισε τη ζωή σε 21 ανθρώπους, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων των πλημμύρρων. Ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης, Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ, με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων, τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης της Δημάρχου αντέδρασαν έντονα υποστηρίζοντας ότι η ίδια βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν προς το Σώμα.

Τα αίματα άναψαν γρίγορα, με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν στα έδρανα και να επιτίθενται στον Γιώργο Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την στάση του.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Μάνδρας: "Είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού"

«Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, υποβαθμίζουν τόσο πολύ την περιοχή, για να φέρουν εδώ τις χωματερές. Σε σχέση με τον Νοέμβριο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Έχουν δοθεί λεφτά, εκατομμύρια, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Που πήγαν αυτά τα χρήματα;»