Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Συνθήματα και πανό από αντιεξουσιαστές στο περίπτερο του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου στη ΔΕΘ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 20:29 | Στην Κατηγορία:

Διαμαρτυρία για τη δίωξη δύο Τούρκων εκπαιδευτικών

Στο περίπτερο 16 του ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου στην 82η ΔΕΘ πραγματοποίησε παρέμβαση πριν λίγο ομάδα αντιεξουσιαστών.

Περίπου 20 άτομα μπήκαν στο χώρο της ΔΕΘ, πλησίασαν το περίπτερο, πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης για τους δύο Τούρκους εκπαιδευτικούς, Semih Özakça και Nuriye Gülmen που διώκονται στη γείτονα χώρα.

Σε σχετική ενημέρωση στο Indymedia αναφέρεται:

"Παρέμβαση αλληλεγγύης στους Τούρκους εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ.

Η παρέμβαση οργανώθηκε από την Επιτροπή αλληλεγγύης στους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες και πλαισιώθηκε από την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης (μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας), το ΝΑΡ και συντρόφους/ισσες από τον αναρχικό και κομμουνιστικό χώρο.

Περίπου 20 άτομα άνοιξαν πανό μπροστά από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης στους εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας Nuriye Gulmen και Semih Ozakca".

Καρέ-καρέ η εισβολή των αντιεξουσιαστών στη ΔΕΘ από Enikos_gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα