Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Συνθήματα και πανό από αντιεξουσιαστές στο περίπτερο του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου στη ΔΕΘ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 20:29 | Στην Κατηγορία:

Διαμαρτυρία για τη δίωξη δύο Τούρκων εκπαιδευτικών

Στο περίπτερο 16 του ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου στην 82η ΔΕΘ πραγματοποίησε παρέμβαση πριν λίγο ομάδα αντιεξουσιαστών.

Περίπου 20 άτομα μπήκαν στο χώρο της ΔΕΘ, πλησίασαν το περίπτερο, πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης για τους δύο Τούρκους εκπαιδευτικούς, Semih Özakça και Nuriye Gülmen που διώκονται στη γείτονα χώρα.

Σε σχετική ενημέρωση στο Indymedia αναφέρεται:

"Παρέμβαση αλληλεγγύης στους Τούρκους εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ.

Η παρέμβαση οργανώθηκε από την Επιτροπή αλληλεγγύης στους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες και πλαισιώθηκε από την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης (μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας), το ΝΑΡ και συντρόφους/ισσες από τον αναρχικό και κομμουνιστικό χώρο.

Περίπου 20 άτομα άνοιξαν πανό μπροστά από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης στους εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας Nuriye Gulmen και Semih Ozakca".

Καρέ-καρέ η εισβολή των αντιεξουσιαστών στη ΔΕΘ από Enikos_gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

"Συλλήψεις Ελλήνων στο Αμβούργο" - Τι ισχύει πραγματικά

Ο γερμανικός τύπος έγραψε και η τηλεόραση ανέφερε ότι έγιναν συλλήψεις Ελλήνων αντεξουσιαστών. Σύμφωνα με το Spiegel Online, υπάρχει ένταλμα σύλληψης μόνο εναντίον ενός Έλληνα.

 

Επίθεση έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη σε αστυνονομούς - Ανάληψη ευθύνης

Ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη, με ανάρτησή της σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, για την επίθεση στους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στις 19 Μαΐου.