Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Διαμαρτυρία για την Κυριακάτικη αργία στη Θεσσαλονίκη - Αποκλείστηκαν είσοδοι καταστημάτων


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκέμβριος, 2017 - 14:44 | Στην Κατηγορία:

Τις εισόδους εμπορικών καταστημάτων και πολυκαταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποκλείουν αυτή την ώρα, μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης και του Συντονισμού Ενάντια στην Κυριακάτικη Εργασία.

Οι διαδηλωτές εκφράζουν την αντίθεσή τους στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές- αργίες, στο πλαίσιο της λειτουργία τους τις τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου, όπως ορίζει το εορταστικό ωράριο.

Κρατώντας πανό, αποκλείουν εισόδους καταστημάτων επί της οδού Τσιμισκή και φωνάζουν συνθήματα, ενώ σημείωθηκαν και μεμονωμένα περιστατικά μικροεντάσεων μεταξύ διαδηλωτών και καταναλωτών.

Σημειώνεται πως η αγοραστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο κέντρο της πόλης.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, Γαρυφαλλιά Καλαμαρά και τις φωτογραφίες του Thestival.gr:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ανοικτά σήμερα Κυριακή (15/7) τα καταστήματα - Τι ώρα κλείνουν

Προαιρετικά μπορούν να λειτουργήσουν σήμερα Κυριακή (15/7) τα καταστήματα στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή - Ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά αυτή την Κυριακή, 6 Μαΐου, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και θα λήξουν στις 15 Μαΐου και ημέρα Τρίτη