Thumbnail
Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από χθες το πρωί το νησί της Ρόδου, με θύμα τον 20χρονο φοιτητή Νίκο Χατζηνικολάου

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος (γιός της αντιδημάρχου Μαρίζας Χατζηλαζάρου) βρέθηκε τα ξημερώματα στο βυθό του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας και δυστυχώς μέσα σ’ αυτό βρισκόταν ο 20χρονος.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr το αυτοκίνητο μαζί με τον 20χρονο ροδίτη, βρέθηκε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων απο την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα τι έγινε, καθώς τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλονίζει τη Ρόδο εξετάζουν με μεγάλη προσοχή αλλά και σεβασμό στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του παιδιού, οι αρμόδιοι αξιωματικοί του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας της περιοχής μας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό  με το αυτοκίνητό του. Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές όπου και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Στις έρευνες συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για το τραγικό περιστατικό αναφέρει:

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 14/12), το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για εντοπισμό Ι.Χ.Ε. οχήματος με έναν επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ» ν. Ρόδου δέκα μέτρα περίπου από την προβλήτα και σε βάθος επτά μέτρων, από ιδιώτη δύτη. Άμεσα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με δύο περιπολικά οχήματα καθώς και σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Από τρεις ιδιώτες δύτες ανασύρθηκε η σορός 20χρονου,  ο οποίος αγνοείτο από πρωινές ώρες της 13/12/2017 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα". Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετείχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

Η κηδεία του άτυχου Νίκου θα γίνει το Σάββατο (αύριο) στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού
Ο Παναγιώτης Κοντός υπήρξε πτυχιούχος και διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α. αλλά και επί σαράντα χρόνια ακαδημαϊκός δάσκαλος που το υπηρέτησε πιστά προσφέροντας...
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού