Thumbnail
Συνελήφθη

Ένας 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη, στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απρόκλητη εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και τα ναρκωτικά.

Η σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου έγινε μετά από καταγγελία 32χρονης στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, επειδή, όπως είπε, της απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και φωτογραφίες της με ευαίσθητο περιεχόμενο. Παράλληλα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 38χρονος αναρτούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η ίδια, με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια, ενώ προσωπικό της φωτογραφικό υλικό απέστειλε και σε οικείο πρόσωπό της.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε για την 35χρονη στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν είχε ζητήσει από τον σωφρονιστικό υπάλληλο με τον οποιο ειχε δεσμό να διακόψουν την σχέση τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε η ίδια στην Εσωτερικών Υποθέσεων, από την πρώτη στιγμή που ζήτησε από τον 37χρονο να διακόψουν, αυτός άρχισε να την απειλεί προκειμένου να την μεταπείσει από την απόφαση της.

Τελικά και όπως αποδείχθηκε απο την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ο σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού έκανε πράξη τις απειλές του και δημιούργησε, με τα στοιχεία τις ανυποψίαστης κοπέλας, ψεύτικο προφίλ στο Facebook, αναρτώντας γυμνές της φωτογραφίες από την εποχή που είχαν ερωτική σχέση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και αντίσταση. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας