Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τι απαντά ο Βαξεβάνης στον Σαμαρά για το εξώδικο


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αύγουστος, 2018 - 20:20 | Στην Κατηγορία:

Βαξεβάνης

Άμεση ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στο εξώδικο που ανακοίνωσε ότι θα του αποστείλει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Η αποστολή εξώδικου από το Σαμαρά και η απειλή για δίκες για την υπόθεση του γιου του δείχνει πως είναι έτοιμος να διασύρει το ίδιο του το παιδί σε μια δίκη με δημοσιότητα όπου θα ακουστούν όλες οι λεπτομέρειες παρά να σιωπησει. Για σεβασμό στη νεκρή καθηγήτρια ούτε λόγος», έγραψε στο Twitter ο εκδότης της εφημερίδας «Documento».

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι έχει να πει ο Κυρ. Μητσοτάκης για το πόθεν έσχες της συζύγου του: Οι χρυσές μπίζνες

Στα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, εστιάζει δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σημειώνοντας πως κατά την πενταετία 2006-2011, «φαίνεται να αποκτά τεράστια περιουσία, αμέσως μόλις σταματά να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες».

Δέκα μήνες φυλάκιση για την Espresso για ψευδές δημοσίευμα εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη

Είχε γράψει ότι ο Βαξεβάνης είχε πάρει 1,5 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ