Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 6χρονης από την Αγ. Βαρβάρα - Τι έχει γίνει γνωστό έως τώρα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απρίλιος, 2017 - 20:35 | Στην Κατηγορία:

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 6χρονου κοριτσιού από την Αγία Βαρβάρα, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ο πατέρας της μικρής, συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού από την εξωτερική πλευρά της πόρτας και θεωρούσε ότι έγινε διάρρηξη τα ξημερώματα στο σπίτι του και άγνωστοι έκλεψαν το ένα από τα δύο παιδιά του.

Η μητέρα της Στυλιανής, βρισκόταν στο νοσοκομείο, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. 

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ως εξαιρετικά σοβαρή την υπόθεση, λόγω της μυστηριώδους εξαφάνισης της 6χρονης, ενώ ο πατέρας κλήθηκε στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής στην ΓΑΔΑ, όπου την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και το Ανηλίκων και μαζί τον εξετάζουν συνεχώς.

Δείτε εδω την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφανιση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα