Thumbnail
«Ο αδελφός μου εκβίαζε συναισθηματικά την κόρη του»

«Ο αδελφός μου εκβίαζε συναισθηματικά την κόρη του» αποκάλυψε η αδελφή του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

 

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το στυγερό έγκλημα και τον άδικο χαμό της 32χρονης κοπέλας. Το γεγονός έρχεται να συνταράξει και η πληροφοριά πως ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη την ημέρα και ώρα της δολοφονίας της κόρης του περνούσε έξω από το νεκροταφείο. Η αδελφή του πατέρα στο δελτίο ειδήσεων του Alpha δίνει τη δική της εξήγηση και ανοίγει νέους δρόμους για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η θεία της Δώρας ανέφερε πως όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της, σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα μπορεί να κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του αδελφού της, Κώστα Ζέμπερη.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» είπε η θεία της στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

 

 

 

 

 

 

 

Η θεία της κοπέλας συμπλήρωσε πως ο πατέρας εκβίαζε ψυχολογικά την αδικοχαμένη κοπέλα.

«Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Όλος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».

 

Όπως ήταν φυσικό με τόσα χρέη, για να τα εισπράξουν και την οικογένεια και πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του.

 

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια γιατί της έλεγε "αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα". Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η γυναίκα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.  Πρόσθεσε, δε, ότι το τελευταίο δάνειο που πήρε η ανιψιά της ήταν ύψους 20.000 ευρώ.

 

«Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι». 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται όμως ο κύκλος έχει αρχίσει να στενεύει και οι αστυνομικοί ερευνούν μεθοδικά το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριακή Μάλαμα
Κ. Μάλαμα για αδιανόητη συμπεριφορά διευθυντή Γυμνασίου: Έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία από το ΥΠΑΙΘΑ;
Για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής ως προς την συμπεριφορά του διευθυντή του Γυμνασίου Σήμαντρων – Η ερώτηση της βουλευτή
Κ. Μάλαμα για αδιανόητη συμπεριφορά διευθυντή Γυμνασίου: Έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία από το ΥΠΑΙΘΑ;