Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τέσσερις ακόμη οδοί πεζοδρομούνται στην καρδιά της Αθήνας


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιούνιος, 2017 - 17:41 | Στην Κατηγορία:

Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Ακόμη τέσσερις οδοί πεζοδρομούνται από την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας. Πρόκειται για τις Χρυσοσπηλιωτίσσης, Νικίου, Πολυκλείτου και Βλαχάβα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τις 22 Ιουνίου δεν θα μπορούν να στρίβουν αριστερά από την οδό Πραξιτέλους προς τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Βύσσης και Νικίου. Παράλληλα, η κίνηση των οχημάτων από το Σύνταγμα και τη οδό Σταδίου προς την οδό Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως, Καραγιώργη Σερβίας και Σοφοκλέους.

Η αποκατάσταση του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας από τον Δήμο Αθηναίων έχει αποκλειστικό δωρητή το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Ήδη από την 1η Απριλίου έχουν πεζοδρομηθεί οι οδοί Βύσσης, Αγάθωνος και Καρόρη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πεζόδρομοι γίνονται 4 δρόμοι στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Από την Πέμπτη αποκλειστικά για τους πεζούς

Πεζόδρομοι από το Σάββατο στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας

Να μετατραπεί το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας «σε ένα τρίγωνο - πρότυπο», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επιδιώκει ο δήμος με τις παρεμβάσεις του, οι οποίες ξεκινούν από το Σάββατο, με την απόδοση αποκλειστικά στους πεζούς, δυο δρόμων που μόνο στα «χαρτιά» ήταν χαρακτηρισμένοι ως πεζόδρομοι.

Πρόκειται για τις κάθετες στην οδό Αθηνάς, οδούς Βύσσης και Καΐρη.