Thumbnail
"Έφυγε" στα 62 του

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο είπαν σήμερα το μεσημέρι, στο νεκροταφείο Καλλιθέας, συγγενείς, φίλοι και πολλοί συνάδελφοί του. Ο Μάνος Αντώναρος, αδελφός του Ευάγγελου Αντώναρου, έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου, σε ηλικία 62 ετών.

Φανερά συντετριμμένος ο αδελφός του εκφώνησε τον επικήδειο και υποσχέθηκε ότι αυτός τώρα θα προστατεύει την οικογένεια του Μάνου. Μεταξύ άλλων, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τώρα που ο αδελφός του θα ταφεί δίπλα στον πατέρα τους, το σημαντικό σκιτσογράφο Αρχέλαο, θα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο με την πένα και το πενάκι τους.

Εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, επικήδειο εκφώνησε η Άρια Αγάτσα. Το "παρών" στην κηδεία του Μάνου Αντώναρου έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο πρώην εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας και ο πρώην γραμματέας επικοινωνιακού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος.

Στεφάνια απέστειλαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η Ένωση ανταποκριτών Ξένου τύπου, κα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα