Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συνεχίζεται η φωτιά στην Αργολίδα - Ποια η κατάσταση σε Αρκαδία και Ευρυτανία


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτώβριος, 2017 - 21:59 | Στην Κατηγορία:

Μεγάλες επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή Μετόχι Ερμιονίδας, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε χαράδρα και κορυφογραμμή, καίγοντας χαμηλή βλάστηση.

Στην περιοχή να επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με επτά άτομα.

Παράλληλα, υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, κοντά στην κοινότητα Μάρκου, στην Δημητσάνα Αρκαδίας.

Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Την ίδια ώρα, υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στο κοντά Καρπενήσι, αν και η πλήρης κατάσβεσή της αναμένεται να διαρκέσει όλη την νύχτα. Το ευτύχημα είναι ότι αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για τις κατοικημένες περιοχές, αν και η πυρκαγιά άησε πίσω της καταστροφές σε περιουσίες και εκατοντάδες στρέμματα στάχτης.

Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα