Thumbnail
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε την Τετάρτη η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο λίγους μήνες πριν.

Η γιαγιά της, μικρής, Οφελία Κούτεβα, περιέγραψε τον γιό της, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα, ως έναν «χαζομπαμπά» που «λάτρευε» την κόρη του. Μάλιστα, υποστήριξε πως ο είχε καλή σχέση με την μικρή κι ότι δεν πιστεύει όσα έγιναν. «Ήταν το καμάρι του, την αγαπούσε» είπε, υποστηρίζοντας πως ούτε ο Σάββας, ούτε η μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα, προέβησαν σε βιαοπραγίες σε βάρος του παιδιού τους.

Παράλληλα, η Κούτεβα τόνισε ότι είχε αντιρρήσεις σχετικά με τη γέννηση του κοριτσιού, καθώς γνώριζε ότι τόσο ο γιός όσο και η νύφη της έκαναν χρήση ναρκωτικών. «Πήγαινα μια φορά στους τρεις μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους, μαζί με τη γυναίκα του, για να τη βοηθήσω. Άλλη μια φορά το κράτησα, επειδή η μάνα του είχε πάει στη Γερμανία», κατέθεσε ακόμη.

Βέβαια, κατά την ομολογία του ο «χαζομπαμπάς» ανέφερε πως τεμάχισε την 4χρονη, υποστηρίζοντας όμως πως δεν την σκότωσε ο ίδιος, αλλά άφησε αιχμές για τον συγκάτοικό του, Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι.

Σε άλλη κατάθεση, ενός χρήστη ναρκωτικών, που περιέγραψε μια επίσκεψη στο σπίτι του εγκλήματος, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, όπου παρούσα ήταν και η Άννυ ειπώθηκε: «Όταν είχα πάει ήταν και το κοριτσάκι εκεί. Ήταν μπροστά όταν κάναμε ναρκωτικά...το κοριτσάκι έλεγε "θέλω να πάω στη γιαγιά μου" και της φώναξε (σσ ο πατέρας της). Δεν τη χτύπησε. Πάντως είχα την αίσθηση ότι ο Σάββας με το Νικολάι έμεναν μαζί».

Σε ερώτηση του δικαστηρίου για το αν η 4χρονη Άννυ είχε πρόσβαση στα ναρκωτικά, ο μάρτυρας απάντησε: «Ήταν απλωμένα πάνω στο τραπέζι». 

Ο ίδιος μάρτυρας ακόμη κατέθεσε πως δεν είχε εντοπίσει βίαιη συμπεριφορά του πατέρα προς την μικρή, αλλά ανέφερε πως ο Νικολάι (συγκάτοικος) του είχε εκμυστηρευτεί πως ο Σάββας χτυπούσε το κοριτσάκι και πως «για τιμωρία έκανε μπάνιο με κρύο νερό».

Τέλος, γείτονες που κατέθεσαν ως μάρτυρες ανέφεραν πως συχνά άκουγαν το ζευγάρι να καβγαδίζει και τη μικρή να κλαίει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα