Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συμβόλαιο θανάτου: Σκότωσαν για 60.000 ευρώ το ζευγάρι στο Περιστέρι


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτώβριος, 2017 - 17:59 | Στην Κατηγορία:

Το συμβόλαιο "εκδόθηκε" από σκληρούς κακοποιούς, προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρογκο χρέος στον 53χρονο πατέρα της οικογένειας για «επένδυσή» του σε χασισοκαλλιέργειες

Στους δράστες της δολοφονίας ενός ζευγαριού από την Αλβανία στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο κατέληξαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. 

Τα στελέχη της αστυνομίας επισημαίνουν πως η διπλή δολοφονία (η γυναίκα έχασε τη ζωή της επί τόπου, ενώ ο άνδρας μετά από λίγες ημέρες) έγινε από συμμορία που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου. 

Οι οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχε η οικογένεια με σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ήταν η αιτία του «συμβολαίου θανάτου», το οποίο είχε συμφωνηθεί μόνο για το ανδρόγυνο και έτσι οι δράστες δεν πείραξαν καθόλου την κόρη, ενώ χτύπησαν ελαφρά τον γιο της οικογένειας που βρέθηκε μπροστά τους. 

Από την πρώτη της κατάθεση η κόρη του ζευγαριού είχε τονίσει πως οι δολοφόνοι των γονιών της είχαν ρωτήσει στα αλβανικά «που είναι τα λεφτά;», χωρίς όμως να ψάξουν ιδιαίτερα στο σπίτι, όπου υπήρχαν κρυμμένες 9.000 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα