Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιούλιος, 2018 - 11:32 | Στην Κατηγορία:

Βίκυ Σταμάτη

Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη, που κλήθηκε σε εξηγήσεις για την υπόθεση του ασφαλιστήριου συμβολαίου, ύψους περίπου 770 χιλιάδων ελβετικών φράγκων, για σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Η κατηγορία αφορά συμβόλαιο ζωής που καταρτίστηκε το 1998 στο όνομα της κ. Σταμάτη στη Ζυρίχη με κατάθεση σε ελβετική τράπεζα 500 χιλιάδων ευρώ που, κατά τους δικαστικούς λειτουργούς, αποτελούν μέρος παράνομων αμοιβών που έλαβε ο κ. Τσοχατζόπουλος από την προμήθεια των TORM1 και των υποβρυχίων.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται ενώπιον της ανακρίτριας να αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και για «ανίερη σύμπραξη ατόμων με δικαστικές αρχές του εξωτερικού και δικηγόρους», ενώ επανέλαβε πως η εντολέας του και η οικογένειά της «βρίσκονται σε ομηρία».

Ο συνήγορος προανήγγειλε πως τις επόμενες ημέρες η εντολέας του θα προσκομίσει στους ανακριτές επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα