Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Στο Πρωτοδικείο η μεταβίβαση του ΔΟΛ


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 3 Ιούλιος, 2017 - 12:30 | Στην Κατηγορία:

Η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη συζητήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που έγινε με βάση το αποτέλεσμα της διαδικασίας του πλειστηριασμού, από την οποία ανακηρύχθηκε ως Υπερθεματιστής ο επιχειρηματίας, άσκησαν παρέμβαση οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του Οργανισμού οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της μεταβίβασης.

«Οποιαδήποτε  άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι  ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους» τόνισαν οι εργαζόμενοι.

Ξεχωριστή  παρέμβαση άσκησε  η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη,  που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πριν το τέλος της διαδικασίας ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση Γ. Αγγελίδης αναφερόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Ελενα Πεδιαδίτη, επισήμανε ότι «επειδή υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου  επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα