Thumbnail
Σήμερα ο ιατροδικαστής στο νησί

Τραγικός ήταν ο επίλογος που γράφτηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο. Ο νεαρός φοιτητής του ΕΜΠ βρέθηκε δολοφονημένος χθες το απόγευμα, περίπου 100 μέτρα μακριά από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Το άψυχο σώμα του άτυχου Νίκου δεν άφησε πολλά περιθώρια στις αρχές για τις συνθήκες θανάτου, καθώς από την πρώτη στιγμή οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για δολοφονία. Υπήρχε τραύμα στο κεφάλι και τραύματα στα χέρια και στα πόδια, τα οποία συνάδουν με σύρσιμο του σώματος.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα με μία κλίση προς τα δεξιά. Φέρει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης. Είναι ακόμη πολύ πιθανό ότι ο δολοφόνος του, να τον είχε κρατήσει σε άλλο σημείο, καθώς η περιοχή είχε κυριολεκτικά "χτενιστεί" κατά τις έρευνες των αρχών και εθελοντών από το νησί τις προηγούμενες ημέρες.

Το Νίκο Χατζηπαύλου εντόπισε ένας 15χρονος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν από τη δολοφονία είναι πολλά. Σε αυτά αναμένεται να δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Κάλυμνο από τη Ρόδο περίπου το μεσημέρι σήμερα.

Η εξαφάνιση

Ο 21χρονος φοιτητής είχε μεταβεί στην Κάλυμνο από την Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί την οικογένειά του. Η μητέρα του υπηρετεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο νησί.

Εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ενώ σχετική δήλωση έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Λίγο μετά είχε βρεθεί το ποδήλατό του, με το οποίο είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει βόλτα στο νησί. Ο νεαρός είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι.

Όλες αυτές τις ημέρες οι αρχές και εθελοντές κάτοικοι του νησιού πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του, "χτενίζοντας" κάθε σπιθαμή της περιοχής δίχως το παραμικρό αποτέλεσμα.

Μόλις την Τρίτη το απόγευμα εντοπίστηκαν στην εντελώς άλλη άκρη του βουνού και στην άσφαλτο, στον δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου, τα παπούτσια και οι κάλτσες του που αναγνωρίστηκαν ως δικά του από την οικογένεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

istoria kai anthropologia
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις προδιαγραφές των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα αγοράσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
keraies_kinitis_0.jpg
Αγιος Δημήτριος: Ασφαλιστικά μέτρα από τον Δήμο για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία
Δήμαρχος: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατέψουμε την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και των δημοτών μας»
Αγιος Δημήτριος: Ασφαλιστικά μέτρα από τον Δήμο για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία
Φοιτητής, μεταπτυχιακό
Επαγγελματικά δικαιώματα πρώην ΤΕΙ: Πέφτουν «βροχή» τα πρόστιμα, το κράτος εξακολουθεί να αδρανεί...
Και νέο πρόστιμο €22.840 υπογράφηκε σήμερα για να καταβληθεί σε 21 αποφοίτους - Συνολικά οι χρηματικές ικανοποιήσεις σε αποφοίτους πρώην ΤΕΙ έχουν...
Επαγγελματικά δικαιώματα πρώην ΤΕΙ: Πέφτουν «βροχή» τα πρόστιμα, το κράτος εξακολουθεί να αδρανεί...