Thumbnail
Στις 10 το πρωί της Τρίτης αναμένεται η απόφαση η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για το μέλλον του ΔΟΛ. 

Σε λίγες ώρες θα διευθετυθούν οι εκκρεμότητες σε εργαζόμενους και πιστωτές, για το αν θα υπάρχει προσωρινή άρση της εκποίησης όλων των περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού και αν θα δεσμευτεί ή όχι ο μισθοδοτικός λογαριασμός, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, των οποίων τα οφειλόμενα δεδουλευμένα αγγίζουν πλέον τους επτά μήνες.

Η εκδίκαση της κύριας αίτησης για να τεθεί ο ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου και ως τότε οι πιστώτριες τράπεζες έχουν ζητήσει προσωρινή διαταγή για τη μη μεταβολή της περιουσίας του Οργανισμού, με στόχο να ουσιαστικά να λάβουν προτεραιότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους πιστωτές οι οποίοι έχουν ήδη κινηθεί νομικά προκειμένου να εισπράξουν όσα τους οφείλονται. 

Με αυτά τα δεδομένα οι εργαζόμενοι ζήτησαν να μείνει ανοιχτός και προστατευμένος υπέρ τους ο λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται τα έσοδα από τις πωλήσεις των εντύπων καθώς και τα κέρδη τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την συνέχιση της λειτουργίας του Οργανισμού και την κυκλοφορία των εφημερίδων. Σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα σύνθετη και θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα