Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε πλήρη εξέλιξη τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 20:18 | Στην Κατηγορία:

Αυγά στο κτίριο της Κομισιόν

Σε εξέλιξη βρίσκεται το αντιπολεμικά συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας. Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκε το ΠΑΜΕ μέλη του οποίου συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Βουλή.

Το συλλαλητήριο κατευθήνθηκε προς την Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ στην πλατεία Συντάγματος είχε στηθεί και εξέδρα, από την οποία εκφωνήθηκαν ομιλίες.

Μάλιστα, όταν οι διαδηλωτές βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην Βασιλίσης Σοφίας, πέταξαν αυγά προς το κτίριο σε μια συμβολική κίνηση, καθώς θεωρούν πως η Ε.Ε «χειροκρότησε» την επέμβαση στην Συρία.

Προσυγκέντρωση πραγματοποιείται και στα Προπύλαια. Σε αυτή συμμετέχουν οι Λαϊκή Αντίσταση-Αρσιτερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Προσυγκέντρωσξ είχε οριστεί στις 18:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος από Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, τις Κλαδικές Ενώσεις και τους συλλόγους ΕΒΕ.

Εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ*


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα