Thumbnail
Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας "Αστρολάβος"

Ο Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας, Αστρολάβος, θέλει να ευχαριστήσει το κοινό που αθρόα προσήλθε από πολλές περιοχές της Ηπείρου, στην διάλεξη του ακαδημαϊκού καθηγητή αστροφυσικής στο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς της Βαλτιμόρης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κυρίου Σταμάτη Κριμιζή, το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Σκουφάς στην Άρτα . 

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, γιατί η πολύμηνη προετοιμασία της εκδήλωσης κύλησε όπως ελπίζαμε. 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Μουσικό σχολείο Άρτας για την άψογη συνεργασία μας, με την καταπληκτική εκτέλεση του μουσικού μέρους της εκδήλωσης από μέρους του, με τα παιδιά πραγματικά να ξεπερνούν τον εαυτό τους,καθώς και το Δήμο Αρταίων και το Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Σκουφάς για την συνδιοργάνωση. 

Ο κύριος Κριμιζής καθήλωσε το κοινό, η σύνθεση του οποίου ήταν κυρίως από νέους ανθρώπους ,ειρήσθω εν παρόδω αποτελούν την ελπίδα μας σαν κοινωνία ώστε να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στο μέλλον. 

Η διάλεξη του διακεκριμένου αστροφυσικού είχε διττή φύση. 

Το διαστημικό κομμάτι, στο οποίο περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τις εμπειρίες του από τα πενήντα χρόνια αποστολών σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. 

Καθώς και στο κομμάτι, με τις σαφείς αναφορές του κυρίου καθηγητή, του πώς πρέπει να αγωνίζονται τα παιδιά μας για πετύχουν στην ζωή τους, στηριζόμενοι στις σταθερές αξίες της ζωής, στα υψηλά ιδανικά και στο ήθος τους. 

Η απλότητα , η σεμνότητα καθώς και η μεγάλη αγάπη για τους νέους του παγκόσμιου φήμης επιστήμονα προκάλεσε αίσθηση στο κοινό και γι'αυτο κατά τη διάρκεια, αλλά και στο πέρας της ομιλίας του, απέσπασε θερμότατα χειροκροτηματα.

Ο Σύλλογος μας για να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να παρακολουθήσουν την ομιλία του κυρίου Κριμιζή, πραγματοποίησε ζωντανή αναμετάδοση στην κεντρική πλατεία της πόλης της Άρτας την εκδήλωση από την αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Σκουφάς. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε το κοινό που αγκάλιασε και αυτό το νέο εγχείρημα και θα προσπαθήσουμε στον μέλλον και με καινούργιους νεωτερισμούς στηριζόμενοι στην τεχνολογία να εμπλουτισουμε τις επόμενες εκδηλώσεις μας. 

Τυχόν λάθη, παραλείψεις αν έγιναν να μας κρίνετε με επιείκεια και δεσμεύομαστε στο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. 

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Ηπείρου. 

Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας, Αστρολάβος. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική τάξη, σχολείο, θρανία, καρέκλες, πίνακας, μαυροπίνακας
Άμφισσα: Απάντηση της διευθύντριας σχετικά με την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου
«Όλα αυτά είναι αναληθή και συκοφαντικά και αυτοί που το έγραψαν κρύβονται πίσω από μια ανώνυμη καταγγελία»
Άμφισσα: Απάντηση της διευθύντριας σχετικά με την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου