Thumbnail
Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έρευνα στο σώμα του 41χρονου δολοφονημένου  

Όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος του 41χρονου αποθηκάριου σούπερ μάρκετ, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι σοκαριστικά αφού στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο δράστης μαχαίρωσε πάνω από 29 φορές το θύμα του.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη ενισχύει την εκδοχή που από την πρώτη στιγμή εξετάζουν οι αστυνομικοί, ο δράστης και το θύμα να γνωρίζονταν.

Το σενάριο ενισχύει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν από το σπίτι να λείπει μόνο το κινητό και το πορτοφόλι του άτυχου 41χρονου.

Το θύμα διέμενε με τη μητέρα του, η οποία όμως την ημέρα του εγκλήματος είχε πάει στην κόρη της. Οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του 41χρονου ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που του έκαναν και πήγαν από το διαμέρισμα για να δουν τι συμβαίνει.

Το σπίτι έφερε την εικόνα έρευνας ενώ όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα αλλά και στους κάδους απορριμμάτων της γειτονιάς, δεν κατάφεραν να βρουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, αφού όπως όλα δείχνουν φρόντισε να το εξαφανίσει ίσως πετώντας το σε κάποιο φρεάτιο υπονόμου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα