Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε διαδικασία πτώχευσης ο ΔΟΛ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 20:51 | Στην Κατηγορία:

Ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων

Τη δημιουργία επιτροπής διεκδίκησης, αποτελούμενη από τους διευθυντές του "Βήματος" των "Νέων", του "Βήμα fm", του "in.gr" και τους εκλεγμένους εκπροσώπους εργαζομένων, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπρακη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.

Στόχος της επιτροπής είναι να πετύχει να μην δεσμευτούν τα χρήματα που μπαίνουν στους λογαριασμούς του Οργανισμού στην παρούσα φάση, έτσι ώστε να μπορέσουν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους οι εργαζόμενους.

Στη συνέλευση ανακοινώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η πτωχευτική διαδικασία από τις τράπεζες και πως οι επόμενοι δύο με τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι.

Τουλάχιστον μία τράπεζα ζητά ουσιαστικά την πτώχευση του Οργανισμού, όπως λέχθηκε.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Παίρνει και το Mega ο Σαββίδης

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα

Σε δημοπρασία ο ΔΟΛ - Σαββίδης και Μαρινάκης μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών

Επιτάχυνση διαδικασίας στη Μιχαλακοπούλου· την Παρασκευή ανακοινώνουν οι διαχειριστές του ΔΟΛ τη διεξαγωγή της δημοπρασίας, την ημερομηνία πραγματοποίησης και τους όρους της. 

Τέλος εποχής για Ψυχάρη και "Νέα" - Δεν είναι πλέον ο εκδότης της εφημερίδας (ΦΩΤΟ)

Τέλος εποχής για την εφημερίδα "Τα Νέα" και τον Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος δεν αναγράφεται πλέον ως ο εκδότης του εντύπου.

Ο ΔΟΛ, με δικαστική απόφαση, πέρασε στον έλεγχο των τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης της εταιρίας, με αποτέλεσμα ο κ.Ψυχάρης να χάσει μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Ο Σταύρος Ψυχάρης αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον ΔΟΛ, οπότε και εγκαταστάθηκε ο εκκαθαριστής.

Σε καθεστώς «ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία» ο ΔΟΛ

Τι αναφέρει η απόφαση του Πρωτοδικείου