Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε διαδικασία πτώχευσης ο ΔΟΛ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 20:51 | Στην Κατηγορία:

Ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων

Τη δημιουργία επιτροπής διεκδίκησης, αποτελούμενη από τους διευθυντές του "Βήματος" των "Νέων", του "Βήμα fm", του "in.gr" και τους εκλεγμένους εκπροσώπους εργαζομένων, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπρακη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.

Στόχος της επιτροπής είναι να πετύχει να μην δεσμευτούν τα χρήματα που μπαίνουν στους λογαριασμούς του Οργανισμού στην παρούσα φάση, έτσι ώστε να μπορέσουν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους οι εργαζόμενους.

Στη συνέλευση ανακοινώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η πτωχευτική διαδικασία από τις τράπεζες και πως οι επόμενοι δύο με τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι.

Τουλάχιστον μία τράπεζα ζητά ουσιαστικά την πτώχευση του Οργανισμού, όπως λέχθηκε.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προκαλεί ο Πάγκαλος: "Λέω τον Τσίπρα τσογλάνι για να τον περιγράψω"

Με αλλεπάλληλα  tweets o Θεόδωρος Πάγκαλος «απαντάει» στον Βασίλη Μουλόπουλο που στις πρώτες του δηλώσεις ως επικεφαλής του ΔΟΛ προανήγγειλε τον αποκλεισμό του από τον σχολιασμό στον ΒΗΜΑFM καθώς «δεν μπορεί ο Πάγκαλος να λέει τον πρωθυπουργό τσογλάνι μέσα από δημόσια συχνότητα».

Κ.Μητσοτάκης: Είστε η πιο αδίστακτη, η πιο αυταρχική κυβέρνηση της αντιπολίτευσης

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση, με αιχμή την επίσημη εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλο στις διεργασίες για τη διάσωση του ΔΟΛ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, καταλογίζοντάς της πως είναι «ο ορισμός της διαπλοκής».