Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε διαδικασία πτώχευσης ο ΔΟΛ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 20:51 | Στην Κατηγορία:

Ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων

Τη δημιουργία επιτροπής διεκδίκησης, αποτελούμενη από τους διευθυντές του "Βήματος" των "Νέων", του "Βήμα fm", του "in.gr" και τους εκλεγμένους εκπροσώπους εργαζομένων, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπρακη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.

Στόχος της επιτροπής είναι να πετύχει να μην δεσμευτούν τα χρήματα που μπαίνουν στους λογαριασμούς του Οργανισμού στην παρούσα φάση, έτσι ώστε να μπορέσουν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους οι εργαζόμενους.

Στη συνέλευση ανακοινώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η πτωχευτική διαδικασία από τις τράπεζες και πως οι επόμενοι δύο με τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι.

Τουλάχιστον μία τράπεζα ζητά ουσιαστικά την πτώχευση του Οργανισμού, όπως λέχθηκε.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εποχή Μαρινάκη για τον ΔΟΛ

Νέα εποχή από σήμερα για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ

Σαββίδης-Μαρινάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον ΔΟΛ - Σήμερα οι αποφασιστικές εξελίξεις

Κρίσιμη ημέρα θεωρείται η σημερινή για τον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

Ιβάν Σαββίδης: Δεν μου επιτρέπουν τη συμμετοχή στον πλειστηριασμό του ΔΟΛ

Ο Ιβάν Σαββίδης καταγγέλλει ότι δεν του επιτρέπεται να καταθέσει εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στον πλειοδοτικό διαγωνισμό που αφορά στα υπόλοιπα (πλην ακινήτων) στοιχεία ενεργητικού του ΔΟΛ

Παίρνει και το Mega ο Σαββίδης

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα