Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε άθλια κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού [pic]


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 - 12:29 | Στην Κατηγορία:

Υποβασταζόμενος από ανθρώπους της αστυνομίας και φανερά καταβεβλημένος μεταφέρεται από το Ιπποκράτειο στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι περιπέτειες με την υγεία του (προ ημερών εγχειρίστηκε στην καρδιά) και η αποτυχία του αιτήματος αποφυλάκισης φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τον άλλοτε ισχυρό άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ.

Γι την ακρίβεια, εκκρεμεί η καταβολή εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ, οπότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφασή του το δικαστήριο, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση παράνομων αμοιβών για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε πριν λίγες ημέρες δεκτή την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, δεχόμενο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.

Εκτός από την καταβολή εγγύησης, το δικαστήριο επέβαλε και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Διεκδικεί 27,5 εκ. ευρώ ο Α.Τσίπρας από την Ελβετία - "Μαύρα" χρήματα από σκάνδαλα Ελλήνων πολιτικών

Την πληροφορία, η οποία μεταδόθηκε αρχικά από το ελβετικό ραδιοφωνικό σταθμό RTS, επιβεβαίωσε ο Ντομινίκ Μπουνιόν (Dominique Bugnon), εκπρόσωπος τύπου της Ελβετίδας προέδρου.

Ούτε σήμερα αποφυλακίζεται ο Τσοχατζόπουλος - "Θα τα τινάξω όλα στον αέρα" φώναξε η Β.Σταμάτη

Παρά το γεγονός πως έχει συγκεντρωθεί  το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί,  ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραμένει στον Κορυδαλλό αναμένοντας να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έξοδό του από τη φυλακή.