Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σε άθλια κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού [pic]


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 - 12:29 | Στην Κατηγορία:

Υποβασταζόμενος από ανθρώπους της αστυνομίας και φανερά καταβεβλημένος μεταφέρεται από το Ιπποκράτειο στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι περιπέτειες με την υγεία του (προ ημερών εγχειρίστηκε στην καρδιά) και η αποτυχία του αιτήματος αποφυλάκισης φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τον άλλοτε ισχυρό άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ.

Γι την ακρίβεια, εκκρεμεί η καταβολή εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ, οπότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφασή του το δικαστήριο, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση παράνομων αμοιβών για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε πριν λίγες ημέρες δεκτή την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, δεχόμενο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.

Εκτός από την καταβολή εγγύησης, το δικαστήριο επέβαλε και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στον Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρεθεί τα 200.000 ευρώ που απαιτούνται για την κάλυψη του όρου της εγγυοδοσίας.

 

Βίκυ Σταμάτη: Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να καταθέσει 200.000 ως εγγύηση για τον Άκη - "Νονός" ο Σημίτης

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Βίκυ Σταμάτη τονίζοντας ότι γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

Έχουν όλοι οι κρατούμενοι και οι κρατούμενες τα ίδια δικαιώματα; (Mε αφορμή την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου)

Το βαθύ χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία και στον θεσμικό ρολό της δικαιοσύνης φαντάζει αγεφύρωτο. Η αποκατάσταση της ισονομίας και του κράτους δικαίου, δε, αποτελεί μέρος ενός απλουστευμένου ευχολογίου.

Η θέση για μια ανεξάρτητη θεσμικά δικαιοσύνη  θωρακίζεται στην πράξη, μακριά από τη «νομικίστικη τεχνογνωσία», στον κοινωνικό ιστό, με όρους αναφοράς και προέλευσης από τη φαρέτρα του νομικού και πολιτικού μας πολιτισμού.