Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προφυλακιστέος ο Α.Σώρρας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2018 - 14:13 | Στην Κατηγορία:

Ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσεως

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο ιδρυτής του κόμματος«Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας.

Ο Αρτέμης Σώρρας ήταν αντιμέτωπος με σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Έξω από τις δικαστικές αίθουσες παραμένουν πολλοί οπαδοί του, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του και κραδαίνοντας πανό, σημαίες.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Την Πέμπτη στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας

Την Πέμπτη, θα απολογηθεί ο Αρτέμης Σώρρας για τη δράση της οργάνωσής του - Για μεγάλη οικονομική ζημιά σε βάρος του Δημοσίου και ασφαλιστικών ταμείων, κάνει λόγο το κατηγορητήριο