Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτώβριος, 2017 - 20:44 | Στην Κατηγορία:

Σοκ στον δικηγορικό χώρο

Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος φαίνεται ότι άνοιξε την πόρτα του στους δολοφόνου του οι οποίοι προσποιήθηκαν τους πελάτες, τον πυροβόλησαν μία φορά στο στήθος και έφυγαν.

Οι δράστες ήταν μόνοι τους στο γραφείο με τον 52χρονο ποινικολόγο και ουσιαστικά τον εκτέλεσαμ με μία μόνο σφαίρα.

Συνεργάτης του βρισκόταν σε διπλανό γραφείο και βρήκε τον Ζαφειρόπουλο σε λίμνη αίματος. Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά.

Το έγκλημα έγινε στις 12 Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας στην Ασκληπιού, μία περιοχή που όχι μόνο έχει πολύ κόσμο αλλά και είναι και καλά φρουρούμενη.

Στις 8 το βράδυ έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε άγρια, ο Ζαφειρόπουλος ήταν ο γιος του βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου.

Δικηγόρος με μεγάλη πείρα και σημαντικές υποθέσεις ήταν γνωστός στον κύκλο του. Το έγκλημα έγινε στο γραφείο του δικηγόρου, Ασκληπιού 154.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο ή αν κατά το ραντεβού επήλθε διαφωνία μεταξύ των ανδρών και οπλισμένος καθώς ήταν ένας από τους δράστες του έριξε μία βολή στο στήθος που ήταν και μοιραία.

Οι δράστες μαζί με τον άτυχο δικηγόρο και το συνεργάτη του βρίσκονταν στο γραφείο. Οι δράστες προφασίστηκαν ότι ήθελαν να μιλήσουν μόνοι τους με τον δικηγόρο και ο συνεργάτης αποχώρησε από το γραφείο, σε δευτερόλεπτα ακούστηκε ο πυροβολισμός.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα