Thumbnail
Μωρό

Ο μόλις 15μηνών Asher είναι ένα αξιολάθρευτο μωρό με σύνδρομο down! Ο Asher έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων για τον λόγο ότι απορρίφθκε απο πρακτορείο μοντέλων επειδή έχει σύνδρομο Down!

Τον Ιούλιο, η μητέρα του, Megan Nash έστειλε φωτογραφίες του Asher, σε ένα πρακτορείο μοντέλων στην Ατλάντα, ελπίζοντας πως θα τον διαλέξουν για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της μάρκας παιδικών ρούχων OshKosh B'Gosh.

Ο Asher δεν πήρε τελικά τη δουλειά, αλλά ο λόγος που τον απέρριψαν πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις δεκάδων χρηστών στα social media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα κοινωνικά δίκτυα η εταιρεία  δεν πρότεινε καν τις φωτογραφίες στην εταιρία ρούχων καθώς, όπως είπε, η OshKosh «δεν ζήτησε συγκεκριμένα για ένα παιδί ΑμεΑ».

Τα social media γέμισαν με σχόλια όπως αυτό μιας μητέρας στο Twitter: «Είναι αξιολάτρευτος και θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσει να εξομαλυνθεί η βιομηχανία και να ανοίξει τον δρόμο ώστε ο ΑμεΑ γιος μου να έχει κάποιον να θαυμάζει».

Η Oshkosh έκανε πίσω λόγω των σφοδρών αντιδράσεων που αναπτύχθκαν και κάλεσε τον asher ι μαζί με τους γονείς του στα γραφεία για να περάσει το κάστινγκ για την καμπάνια.

Τελικά του έδωσαν τη δουλειά και όπως ανακοινώθηκε θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της εταιρίας για την άνοιξη του 2017.

Όπως λέει η μητέρα του, οι υπεύθυνοι δεν του έδωσαν τη δουλειά χαριστικά αλλά επειδή όντως τα πήγε εξαιρετικά στη συνέντευξη. «Μπήκε εκεί μέσα και ήταν απλώς ο Asher» λέει η Megan.

An agency wouldn't submit this baby's photos to Oshkosh because he has down syndrome and if that doesn't break your heart idk what does pic.twitter.com/RFUnCTqpPH

— tara (@tarap_queen) October 25, 2016

«Χαιρετούσε, τους έστελνε φιλιά! Ο CEO τον κρατούσε αγκαλιά και δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει», προσθέτει!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»