Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πολύωρες καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουάριος, 2018 - 14:44 | Στην Κατηγορία:

Συστήνεται στους επιβάτες να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου ή να απευθύνονται στις αεροπορικές εταιρείες

Πολύωρες καθυστερήσεις σημειώνονται στις πτήσεις του αεροδρομίου «Μακεδονία», εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας που επικρατεί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, η ορατότητα στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν ξεπερνούσε τα 1.200 μέτρα. 

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ, το φαινόμενο οφείλεται στην αυξημένη υγρασία και στις πολύ χαμηλές νεφώσεις.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, τουλάχιστον επτά πτήσεις ακυρώθηκαν από και προς την Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και το Βουκουρέστι, όπως και μία πτήση με προορισμό την Καλαμάτα. 

Με πολύωρη καθυστέρηση προσγειώθηκαν τελικά μετά τη μία το μεσημέρι δύο πτήσεις από Αθήνα, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες στις 8:45 και στις 9:20 το πρωί.

Συστήνεται στους επιβάτες να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται στις αεροπορικές εταιρείες. 

Οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ καταγράφουν από το μεσημέρι εξασθένηση του φαινομένου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Διευκρινήσεις Μπουτάρη για το αεροδρόμια «Μακεδονία» - Θα μπορούσε να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης»

Τι εννοούσε τελικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της οποίας φάνηκε να έθεσε θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη και στα ΚΤΕΛ; 

Θέτει ζήτημα για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Μπουτάρης

Ζήτημα αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονία έθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατά τη χθεσινή τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης