Thumbnail
Το πρόβλημα του μη εμβολιασμού του πληθυσμού παραμένει ψηλά στην ατζέντα κάθε χρόνο και προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς

Σε καραντίνα λόγω του γνωστού ιού της γρίπης Η1Ν1 βρίσκονται αυτή τη στιγμή 4 παιδιά, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, γεγονός που επιβεβαιώνει η διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στον Μαϊο, ωστόσο η γρίπη δεν έχει ακόμη κοπάσει εντελώς, με τους θανάτους από επιπλοκές σε όλη τη χώρα να είναι δεκάδες, σύμφωνα με τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που ανησυχεί ιδιαιτέρως και τους γονείς των ανήλικων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Πάτρας. Άλλωστε το πρόβλημα του μη εμβολιασμού του πληθυσμού παραμένει ψηλά στην ατζέντα κάθε χρόνο και προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς.

Το ζήτημα είναι πως οι θάνατοι από επιπλοκές της γρίπης αυξήθηκαν κυρίως σε όσους έπρεπε αλλά δεν είχαν εμβολιαστεί. Αξιοσημείωτο είναι πως από όσους έχασαν τη ζωή τους, μόνο το 22% ήταν εμβολιασμένοι. Θυμίζουμε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατος της 7χρονης Μαρίας απο το Μιντιλόγλι να οφείλεται στην γρίπη Η1Ν1. Απαντήσεις σε αυτό το τραγικό περιστατικό αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Πηγή: patrastimes.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολικη εφημεριδα
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολικής εφημερίδα σας προσκαλούν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι στην ιστορία και στις άσβηστες μνήμες της Ανατολής
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής