Thumbnail
Μία 37χρονη γυναίκα είχε κατηγορηθεί για παραγωγή και κατοχή πορνογραφικού υλικού αλλά και για αποπλάνηση της 8χρονης τότε ανιψιάς της

H κατηγορία που αντιμετώπισε ήταν ότι ωθούσε την 8χρονη ανιψιά της σε πορνογραφική δράση και ουσιαστικά ότι κινηματογραφούσε την κόρη της αδερφής της, γυμνή, σε άσεμνες στάσεις.

Σήμερα βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο την έκρινε ένοχη αποφασίζοντας εξαγοράσιμη ποινή 5 χρόνων και χρηματικό πρόστιμο. Της αναγνωρίστηκε ο πρότερος έντιμος βίος και με τον συμψηφισμό των χρόνων που πέρασε στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερη.

Η μητέρα της κατηγορούμενης

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα της 39χρονης σήμερα κατηγορούμενης, η οποία στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με καθυστερημένη νοημοσύνη, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι έκανε. Η ίδια μίλησε στο δικαστήριο για την τραγική ιστορία που έζησε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, αφού ο σύζυγος της κακοποιούσε όλη την οικογένεια μέχρι που η αδελφή της και ο γαμπρός της τους φυγάδευσαν κρυφά από εκείνον.

«Τα παιδιά μου έτρωγαν τόσο ξύλο όταν ήταν σε μικρή ηλικία που θεωρώ ότι νοητικά δεν αναπτύχθηκαν σωστά» ανέφερε.

Όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων υπέράσπισης κινήθηκαν σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας είχαν το ίδιο πρόβλημα. Για την κατηγορούμενη ειπώθηκε από τους μάρτυρες ότι είναι άτομο που δε μπορεί κανείς να συνεννοηθεί εύκολα και που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι καλό και τι είναι κακό.

Η μητέρα της κατηγορούμενης κλήθηκε να εξηγήσει στο δικαστήριο γιατί δεν πήγε στην αστυνομία από τη στιγμή που είδε σε κάποιο τάμπλετ πορνογραφικό υλικό της εγγονής της. Πέρα από το συγκεκριμένό τάμπλετ, το οποίο εξαφανίστηκε, τέτοιο υλικό βρέθηκε και στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης η οποία την ημέρα που συνελήφθη απο την αστυνομία ειχε στην τσάντα της μία ταινία πορνό.

Η θεία της κατηγορούμενης

Στην κατάθεση της κατηγορούμενης υποστήριξε πως όταν τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και τον πατέρα τους κατάλαβε πως έπρεπε να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς στο σχολείο δεν ήθελαν να κάνουν παρέα με άλλα παιδιά. «Όλοι οι ψυχολόγοι ζητούσαν αμέσως να κάνουν τα ανίψια μου τεστ νοημοσύνης» ανέφερε.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα παιδιά της οικογένειας είχαν χαρτιά που αποδείκνυαν το συγκεκριμένο πρόβλημα εκτός της κατηγορούμενης. Αυτό η οικογένεια της το απέδωσε στην άρνηση της όλα αυτά τα χρόνια να επισκεφθεί ψυχολόγο. Τη νοητική κατάσταση της κατηγορούμενης η θεία της προσπάθησε να την δείξει με το παρακάτω διάλογο τους που παρέθεσε στο δικαστήριο.

«Η ανιψιά μου είπε πως φοβάται ότι θα πάει 150 χρόνια φυλακή. Όταν της είπα ότι αυτό δεν γίνεται εκείνη επέμενε. «Μα πόσα χρόνια νομίζεις ότι ζει ο άνθρωπος» τη ρώτησα. Μου απάντησε 200».

Αν και της ζητήθηκε από το δικαστήριο να σχολιάσει την εύρεση ταινίας πορνό στη τσάντα της κατηγορούμενης δεν είχε να καταθέσει κάτι γι΄αυτό ενώ ανέφερε ότι η ανιψιά της διατηρούσε ερωτική σχέση με κάποιον άνδρα. Να σημειώσουμε ότι το 10χρονο σήμερα παιδί ζει κάτω από τη φροντίδα του χαμόγελου του παιδιού αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε με τη βιολογική του μητέρα ήταν εντελώς ακατάλληλες.

πηγή: thebest.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syllipsi.jpg
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο
Η ανακοίνωση της ΔΟΕ για το περιστατικό – Τρίωρη στάση εργασίας αύριο για τους εκπαιδευτικούς
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο