Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σήμερα Παρασκευή στο "Σήμα": Κεντρική Εκπαιδευτική Εκδήλωση των αντιτετραδίων


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μάρτιος, 2018 - 23:29 | Στην Κατηγορία:

Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 19:00 στο ΣΗΜΑ (Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια) 

Κεντρική εκπαιδευτική εκδήλωση για τα 30 χρόνια της εκπαιδευτικής τους πορείας διοργανώνουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος - Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης στο ΣΗΜΑ (Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια)  σήμερα Παρασκευή, 23 Μαρτίου, στις 7μμ

Θα μιλήσουν οι Γιώργος Καββαδίας, Γιώργος Σόφης και Αγγελική Φατούρου. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλα τα εκπαιδευτικά περιοδικά και αγωνιστές πανεπιστημιακοί δάσκαλοι.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με κρίσιμες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος και τη συμβολή των αντιτετραδίων.

30 ΧΡΟΝΙΑ αντιτετράδια - ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΙΣΧΥΟΥΝ!

Σε μια επετειακή χρονιά για τα αντιτετράδια της εκπαίδευσης, τα οποία αυτόν το μήνα συμπληρώνουν αισίως 30 ολόκληρα χρόνια με ουσιαστική άποψη και ζωηρή, αγωνιστική παρουσία στα εκπαιδευτικά πράγματα της χώρας, το πρόγραμμα του ΣΗΜΑΤΟΣ για τον πρώτο μήνα της άνοιξης του 2018 δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεστό …αντιτετραδίων! Έτσι, μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στις 8/3 με τη Νίνα Γεωργιάδου και 17/3 με το ΤΕΡΜΙΝΟΥΣ και το Λευτέρη Παπαθανάση, κλείνουμε με:

-- Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 19:00. Κεντρική πολιτική εκδήλωση για τα 30 χρόνια, όπου θα μιλήσουν οι Γιώργος Καββαδίας, Γιώργος Σόφης και Αγγελική Φατούρου. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλα τα εκπαιδευτικά περιοδικά και αγωνιστές πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, που θα κάνουν και σύντομες παρεμβάσεις.

-- Σάββατο, 24 Μαρτίου. Γλέντι, με ζωντανή μουσική, ποτό και φαγητό, 21.OO.

 

ΣΗΜΑ, Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29 Γ΄ - Εξάρχεια


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Το περιοδικό Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης: Εκπαιδευτική διαμαρτυρία και εκπαιδευτική Αριστερά

Αν η κοινωνία αποτελεί σύστημα σχέσεων (στην εργασία, στην εκπαίδευση, στο πολιτισμό, στη τέχνη κ.ά.) oι θέσεις των ατόμων (ταξικές και κοινωνικές) θα προσδιορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις δυνατότητες κοινωνικής δράσης.

Σήμερα το γλέντι των Αντιτετραδίων με ζωντανή παραδοσιακή μουσική - Στο "Σήμα"

30 χρόνια παρουσίας των αντιτετραδίων της Εκπαίδευσης