Thumbnail
Ενδεχομένως ενοχλήθηκαν με την αθώωση των δύο νέων ανθρώπων

Μάλλον ενόχλησε η ομόφωνη αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή και θα έπρεπε, προληπτικά, να περάσουν 13 χρόνια στη φυλακή για κοινωνικές σχέσεις και ένα αμφιλεγόμενο δείγμα DNA.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο του ΣΚΑΪ οι υπεύθυνοι του προγράμματος του χθεσινού (28.6) δελτίο έκριναν σκόπιμο, έχοντας κάνει μια μόλις ολιγόλεπτη αναφορά στην δικαστική παρωδία και στην άδικη φυλάκιση των δύο νέων (άδικη, όπως άλλωστε απέδειξε και η απόφαση αθώωσης, ένα χρόνο μετά) να προβάλουν εκτεταμένα από επεισόδιο που σημειώθηκαν πέρυσι, όταν ανεστάλη το αίτημα αποφυλάκισης.

Στο πλάνο αρχικά εμφανίσθηκε ο τίτλος «Επεισόδια και συγκρούσεις για την αποφυλάκιση της Ηριάννας» και η ημερομηνία των επεισοδίων  (17/7/2017).

Ο τίτλος φυσικά ήταν παραπλανητικός (αφού τα επεισόδια έγιναν για την άρνηση αποφυλάκισης, όχι για την αποφυλάκιση) και, σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα μετά η ένδειξη με την ημερομηνία εξαφανίστηκε!

Έτσι ο τηλεθεατής έμεινε να βλέπει στην οθόνη του εικόνες από επεισόδια, τα οποία σημειώθηκαν «για την αποφυλάκιση της Ηριάννας». Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του σταθμού μερίμνησαν, ώστε το κοινό να λάβει το «απαραίτητο» μήνυμα και να κάνει τους «ορθούς» συνειρμούς.

Δ.Χρονόπουλος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα