Thumbnail
Ο οχετός ενός μητροπολίτη

Με χυδαίες εκφράσεις, μένος και απόψεις που θυμίζουν άλλα καθεστώτα και εποχές καταφέρθηκε ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ενάντια στην ομοφυλοφιλία, σε τηλεοπτική του εμφάνιση σε εκπομπή του καναλιού "Ε".

Οι εκ διαμέτρου αντίθετες τοποθετήσεις της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου, και του μητροπολίτη δεν άργησαν να μετατραπούν σε παραλήρημα του δεύτερου ενάντια στην ομοφυλοφιλία, την οποία χαρακτήρισε ψυχοπαθολογική εκτροπή. Στην αντίδραση της παρουσιάστριας και της δεύτερης πανελίστριας ο Σεραφείμ είπε ότι η ομοφυλοφιλία δεν αξιολογείται έτσι, καθώς "έτσι πληρώθηκε να πει το σιωνιστικό λόμπι"!

Ακόμη, ο μητροπολίτης Πειραιώς μίλησε για παιδοφιλία και κτηνοβασία στην... Ολλανδία, τα οποία, όπως είπε, τα βάζει στο "ίδιο τσουβάλι" με την ομοφυλοφιλία!

Επιτιθέμενος στην δεύτερη παρουσιάστρια, ο Σεραφείμ την χαρακτήρισε συκοφάντρια, δειλή και απαράδεκτη, καθώς αυτή ανέφερε ότι υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι ιερείς. Την προέτρεψε δε να τους καταγγείλει επώνυμα για να καθαιρεθούν!

Το παραλήρημμα μίσους και "μεσαιωνισμού" του μητροπολίτη Σεραφείμ συνεχίστηκε με εκφράσεις όπως οι ομοφυλόφιλοι "είναι εγκληματίες", υπακούουν σε "δαιμονικές επιταγές", ενώ όταν ρωτήθηκε αν ένα παιδί έχει τάσεις ομοφυλοφιλικές είπε ότι έχει "ψυχολογικό πρόβλημα" και χρειάζεται βοήθεια!

Όταν οι δύο παρουσιάστριες ανέφεραν ότι οι εποχές αλλάζουν και η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται πλέον "ψυχική νόσος" ο Σεραφείμ δήλωσε: Αλλάζουν οι εποχές όταν καλοπληρώνουν οι σιωνιστές ηγέτες της ανθρωπότητας", προκειμένου "να φτιάξουν κοινωνίες άνευρων και αδύναμων". Η τελευταία δε φράση προκαλεί έντονο προβληματισμό και θυμίζει έντονα ρητορική άλλων εποχών και συγκεκριμένων καταστάσεων και ανθρώπων.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα