Thumbnail
ΕΝΦΙΑ

Το "Χαμόγελο του Παιδιού"  καλείται να πληρώσει 57.313,31 ευρώ ΈνφιαΤο «Χαμόγελου του Παιδιού» προειδοποιεί πως «κάθε 1€ φορολογίας στερείται ουσιαστικά από τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όλα αυτά την ίδια στιγμή που ‘‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ κάνει καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους».

«Παρά τις τεράστιες προσπάθειες να εισακουστούν από την Κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματά μας, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις που λάβαμε τελικά τίποτα δεν υλοποιήθηκε και σήμερα λάβαμε επίσημα το εκκαθαριστικό σημείωμα. Το Χαμόγελο του Παιδιού», που χωρίς να λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, σήμερα πρέπει να καταβάλλει 57.313,31€», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Όπως επισημαίνει «από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα. Είναι ένας αμιγώς ελληνικός Οργανισμός, ο μόνος Οργανισμός στην Ελλάδα με πανελλαδική δράση, διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και ο μόνος με τόσο ευρύ φάσμα δράσεων. Στελεχώνεται από 437 άτομα έμμισθο επιστημονικό προσωπικό με την υποστήριξη 2.770 εθελοντών πανελλαδικά» και συνεχίζει:
«Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα Παιδικής Προστασίας και αποτελεί πιστοποιημένο φορέα παροχής πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης.

»Είναι εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

»Παρέχει υπηρεσίες και υλοποιεί δράσεις, στηρίζοντας ουσιαστικά τις κρατικές δομές. Υποστηρίζει και συνεργάζεται με τους θεσμούς». 

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέχρι σήμερα καταβάλλει με απόλυτη συνέπεια Τέλη Κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών, φόρο ιδιόχρησης ακινήτων, φόρο μισθώσεων ακινήτων, φόρο δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακινήτων, φόρο αποδοχής κληρονομιάς, κ.λ.π., καθώς και όλους τους παρακρατούμενους.

Παράλληλα, οι δράσεις που υλοποιεί απευθύνονται στο σύνολο των παιδιών που διαβιούν στην Ελλάδα, παρέχοντάς τους προληπτικές υπηρεσίες και ενημέρωση, ενώ σε συγκεκριμένες ομάδες παρέχει υπηρεσίες αντιμετώπισης του προβλήματος που αντιμετωπίζουν. Πιο συγκεκριμένα για παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, για παιδιά θύματα εξαφάνισης, για παιδιά με προβλήματα Υγείας, για παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/323380/pagosan-ta-hamogela-sto-hamogelo-tou-paidiou-enfia-ano-ton-57000-euro/#ixzz4IjAWttA7 
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

via
Ενημερωτική εκδήλωση στις 23/4 - «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο»
Ενημερωτική εκδήλωση για τη βία ανηλίκων συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Αγ. Παρασκευής, Παπάγου – Χολαργού & Φιλοθέης – Ψυχικού
Ενημερωτική εκδήλωση στις 23/4 - «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο»
gerasimos_siasos
Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος στην 105η Σύνοδο Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων
Δείτε τα πορίσματα της Συνόδου Αντιπρυτάνεων
Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος στην 105η Σύνοδο Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων