Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού να σκάσουν"! - "Έκρηξη" Αγγελάκα για τη Μποφίλιου


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος, 2017 - 12:26 | Στην Κατηγορία:

Τι δήλωσε για την επίθεση που δέχθηκε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα

Μεγάλες διαστάσεις έχουν λάβει τα όσα δήλωσε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα Νατάσσα Μποφίλιου για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την πολιτική της ταυτότητα, σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Πέτρος Τατσόπουλος, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησαν επίθεση σε βάρος της Μποφίλιου, με την τελευταία να ανταπαντά σε έντονο ύφος.

Με το μέρος της συντάχθηκαν πολλοί, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος, μιλώντας για το ζήτημα στο "Έθνος" είπε: 

"Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο"


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα