Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ντόμινο ακινητοποιημένων τρένων λόγω κακοκαιρίας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 20:18 | Στην Κατηγορία:

Αναστολή δρομολογίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ακινητοποιημένη για πάνω από έξι ώρες έμεινε αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Περίπου 150 άτομα είχαν "κολλήσει" λόγω χιονιά. Τελικά το τρένο αναχώρησε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα για τον προορισμό του.

Παράλληλα, όμως, εγκλωβισμένοι για αρκετές ώρες στα βαγόνια αμαξοστοιχίας έμειναν περίπου 300 επιβάτες κοντά στον Δομοκό. Η μηχανή υπέστη βραχυκύκλωμα λόγω ψύχους. Έτσι εστάλη μηχανή για να απεγκλωβιστεί η αμαξοστοιχία, όμως λίγο πριν το Λιανοκλάδι βραχυκύκλωσε και η δεύτερη, πάλι λόγω του ψύχους. Λίγο αργότερα εστάλη και τρίτη μηχανή.

Οι τεχνικοί του ΟΣΕ για να ελαττώσουν νέα πιθανά προβλήματα στη συνέχεια του ταξιδιού, δρομολόγησαν άλλη μηχανή που προηγείται και εκτελεί αποχιονισμό της γραμμής!

Αυτή την ώρα ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του προαστιακού στο δρομολόγιο Λάρισα - Θεσσαλονίκη, στο Πλατύ Ημαθίας, λόγω των ίδιων προβλημάτων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από την πλευρά της, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι ορισμένα δρομολόγια αναστέλλονται λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα