Thumbnail
Fake news

Fake News ή Hoaxes. Το ελληνικό και παγκόσμιο Διαδίκτυο κατακλύζεται από ψεύτικες ειδήσεις και φήμες, οι οποίες όμως παρουσιάζονται ως απολύτως αληθείς και μάλιστα πολλές φορές με την "εγκυρότητα" και την "αξιοπιστία" μεγάλων ιστοσελίδων και "έγκριτων" αρθρογράφων.

Έτσι, μετά το "επίδομα σφραγίδας" που θα έδινε η κυβέρνηση στους δημοσίους υπαλλήλους, τώρα ήρθε η σειρά της Περιστέρας Μπαζιάνα να γίνει "εθελόντρια στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου".

Όπως αποκαλύπτει το left.gr, πρόκειται για μία ακόμη ψεύτικη "είδηση". Όχι ότι δεν υπάρχει εθελόντρια Μπαζιάνα στην εν λόγω κλινική, πρόκειται όμως για άλλο πρόσωπο!

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, με το οποίο επικοινώνησε το left.gr, δήλωσε ότι "η απόφαση ανάθεσης του δικαιώματος παροχής εθελοντικής εργασίας στην κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, αφορά βεβαίως την κ. Μπαζιάνα, όχι όμως τη σύζυγο του πρωθυπουργού"!

Αυτό όμως δεν απέτρεψε, ή τουλάχιστον δεν πρόλαβε να αποτρέψει, τη διάδοση της "είδησης" που αναπαρήχθη από πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα