Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέο δρομολόγιο προαστιακού στο τμήμα Αθήνα-Τιθορέα-Αθήνα από τη Δευτέρα


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 20:27 | Στην Κατηγορία:

Πρωινές ώρες και πιλοτικά

Νέο πρωινό δρομολόγιο του προαστιακού σιδηροδρόμου εγκαινιάζει από την ερχόμενη Δευτέρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Αθήνα - Τιθορέα - Αθήνα. Η λειτουργία θα είναι πιλοτική ξεκινά.

Η αμαξοστοιχία θα αναχωρεί στις 04:24 από την Αθήνα με προορισμό την Τιθορέα και, αντίστροφα, στις 06:36 από την Τιθορέα με προορισμό την Αθήνα. Η αμαξοστοιχία θα πραγματοποιεί στάσεις σε Λιβαδειά, Αλίαρτο, Θήβα, Οινόη, Αυλώνα, Αφίδνες, Άγιο Στέφανο, ΣΚΑ, Αθήνα και Ρούφ.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελείται μόνο τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (όχι Σάββατα, Κυριακές και αργίες), και δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους, αλλά κυρίως στους εργαζόμενους των περιοχών που διέρχεται το τραίνο, να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες από την Αθήνα προς τις βιομηχανικές περιοχές της Αττικής και μέχρι την Τιθορέα. 

Αντίστροφα, οι κάτοικοι πόλεων του νομού Βοιωτίας θα μπορούν τις πρωινές ώρες να μεταβούν άνετα και οικονομικά προς την Αθήνα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Στάση εργασίας τη Δευτέρα σε μετρό, τρένα και προαστιακό

Ακινητοποιημένο θα μείνει το μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί της Δευτέρας, καθώς και τα τρένα και ο Προαστιακός από τις 10.00 έως τις 13.00

Κανονικά τα δρομολόγια στον Προαστιακό

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην ηλεκτροδότηση